luni, 27 februarie 2012

PARTICIPARE SI ORGANIZARE MARS

Blog-ul Marsului pentru Viata este destinat informarii. Totodata este un loc de intalnire pentru cei care doresc sa apre dreptul la viata al copilasilor nenascuti, inclusiv al celor care se implica in organizare. Zilele acestea vom publica un model de afis si sloganul Marsului.

Dumnezeu va rasplati eforturile dumneavoastra de a da marturie pentru viata celor mici si fara voce, care sunt macelariti in mod groaznic si in numar imens. Multumim tuturor celor care se vor ruga pentru aceste victime nestiute si pentru reusita acestui eveniment.

In special pentru ca oamenii sa fie curajosi si sa reziste ispitelor de genul: "Dar eu nu cunosc pe nimeni altcineva care ar vrea sa participe...", "Lasa ca vor organiza altii...", "Nu am mijloace financiare...", "E complicat...".

Incercati sa invingeti ispita care va impiedica sa va implicati pentru a da aceasta marturie atat de asteptata de cei care au fost sacrificati, de cei care vor fi salvati prin curajul marturiei dumneavoastra, pentru ca va trezi constiinta aproapelui nostru.

Copiii pot sa va insoteasca cu desene, colaje pe care le fac ei insisi. Bannere se pot face la Bucuresti ieftin: imprimeria  le trimit cu posta. Exemplu: un  banner cam de 1,5/0,5  a costat cu TVA, 27 RON!!!!! Faceti o fotografie si e o marturie pentru tot anul pe FB, blog etc. Va asteptam cu idei, intrebari pe blog si pe Facebook-urile noastre. 

INDRAZNITI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! ORICE mesaj incitator și provocator va fi șters.