duminică, 24 martie 2013

Marşul pentru Viaţă la Buzău



Aproximativ o mie de persoane şi peste 40 de preoţi au pornit într-un marş al tăcerii, din faţa Catedralei „Sfântul Sava”. Au străbătut traseul purtând în mâini un sicriu, ca simbol al morţii de care au parte pruncii nedoriţi de mame, şi pancarte cu mesaje de descurajare a avortului. ”S-a vărsat prea mult sânge şi vrem să sensibilizăm, pe de-o parte, cadrele medicale de la maternitate cât şi de la cabinetele particulare, dar şi populaţia în sine, pentru a nu mai face avorturi. A lua viaţa unui copil nu este o soluţie pentru a ieşi din această criză în care ne aflăm”, a declarat preotul Mihail Milea, preşedintele fundaţiei „Sf. Sava” Buzău.

După ce a străbătut un traseu de 5 kilometri pe străzile importante ale oraşului, alaiul s-a oprit în faţa Maternităţii, pentru a le închina o rugăciune copiilor nenăscuţi. În timp ce participanţii spuneau rugăciunea, deasupra Maternităţii zbura în cerc un stol de berze. 

Marşul a fost organizat cu girul ÎPS Ciprian Câmpineanu, noul arhiepiscop al Buzăului şi Vrancei.

Prelucrare după Ziarul Adevărul

Un comentariu:

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/social/mars-impotriva-avorturilor-in-mai-multe-orase-suntem-pe-primul-loc-in-ue-la-intreruperi-de-sarcina.html

    RăspundețiȘtergere

Atenție! ORICE mesaj incitator și provocator va fi șters.